Peste nouă tone de carne au fost confiscate de către reprezentanții Direcţiei Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA).
Cu ocazia sărbătorilor Pascale inspectorii DSVSA au efectuat o serie de controale, iar la o unitate s-a dispus confiscarea și denaturarea a 9.307 kilograme carne pui preparată.
Inspectorii DSVSA au constatat că respectiva carne are bacteria Listeria, care se știe că este foarte periculoasă pentru om.
Potrivit reprezentanților DSVSA valoarea mărfii distrusă este de 160.000 lei.
DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:
Sergiu Bălășcău
Oct 28, 2024
Iftime încă nu are consilieri, salariile la CJ ar fi prea mici: Nu e atât de ușor– VIDEO
Gabriela Erdic
Oct 28, 2024
Un jandarm în timpul liber, URMĂRIRE în trafic după un șofer care a făcut accident
Oana Sava
Oct 28, 2024