(P) În inima orașului s-a deschis astăzi dimineață ”Pergola” - Food and More, un restaurant cu specific italian, ce dispune de două saloane elegante și o frumoasă terasă în aer liber. Oferind o ambianță rafinată și o gamă variată de preparate italiene autentice, Pergola este locul perfect pentru a vă bucura de o experiență culinară deosebită.
Cu o capacitate totală de peste 170 de locuri, acest restaurant amenajat în locul fostei cofetării ”Unirea” este potrivit atât pentru întâlniri romantice, cât și pentru petreceri private sau evenimente corporative. Atmosfera intimă și decorul elegant creează o experiență plăcută pentru toți cei care trec pragul Pergola.
Concepute cu migală, mobilier elegant și accesorii decorative în tonuri calde și prietenoase, saloanele Pergola și Beatrice oferă 42, respectiv 48 de locuri, cărora li se adaugă locurile de la bar, totul într-o ambianță sofisticată.
Luminile discrete și muzica de fundal creează un mediu relaxant și plăcut în timpul mesei.
Însă una dintre cele mai atrăgătoare părți ale restaurantului este terasa neacoperită. Cu o capacitate de 77 de locuri, aceasta este locul perfect pentru a vă bucura de o masă romantică în aer liber. Decorată cu plante verzi și flori parfumate, terasa oferă un ambient de relaxare și de evadare din agitația orașului.
Fiind neacoperită, terasa este disponibilă doar în sezonul cald, atunci când oaspeții se pot bucura de delicioasele preparate italiene acompaniate de razele soarelui și adierea vântului.
În ceea ce privește meniul, Pergola dispune de o gamă variată de preparate autentice italiene, pregătite cu pasiune și măiestrie. De la salate și antipasti delicioase la paste proaspete, pește și preparate din fructe de mare până la pizza autentică și deserturi rafinate, restaurantul satisface toate gusturile și preferințele.
Chef-ul talentat și pasionat, revenit după 17 ani în care a lucrat neîncetat în același restaurant din Italia, a creat o selecție excepțională de feluri de mâncare, folosind doar ingrediente proaspete și de înaltă calitate.
Gustul autentic și prezentarea artistică a preparatelor vor încânta cu siguranță orice papile gustative.
Restaurantul în care a investit Beatrice Plecanciuc, botoșăneancă ce are la activ și alte afaceri în HoReCa, beneficiază și de serviciile lui Vasile State, un sucevean cu o experiență de 25 de ani pe toate meridianele, în industria ospitalității.
Restaurantul ”Pergola” este așadar un loc unic de pe Pietonalul Unirii, unde puteți savura preparate italiene autentice într-o ambianță elegantă, plină de stil... peninsular. Cu un design deosebit și o gamă variată de feluri de mâncare și băuturi alese, ”Pergola” vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență culinară autentică și memorabilă.
Așadar, nu ezitați să îi călcați pragul și să vă bucurați de o atmosferă plăcută și preparate delicioase!
Mai ales că, așa cum spune și motto-ul restaurantului, ”La o sticlă de vin și o masă bună, toată lumea se adună!”
Buon appetito!
Doi mastodonți s-au ciocnit pe șosea: Un șofer a rămas încarcerat
Redacția Botoșăneanul
Sep 25, 2024
Patru cetățeni din Centrul Vechi amendați de polițiști după scandalul de seara trecută
Oana Sava
Sep 25, 2024
Femeia piromană depistată la miezul nopții, a dat foc și a fugit
Redacția Botoșăneanul
Sep 25, 2024
Amenzi de peste un milion de euro date de polițiștii botoșăneni
Oana Sava
Sep 25, 2024
Poliția chemată pentru mașini parcate pe locuri concesionate
Redacția Botoșăneanul
Sep 25, 2024